თამადა, ანუ ქართული სუფრის წინამძღოლი, ყოველთვის მოიაზრება, როგორც რესპექტაბელური, ჭკვიანი ადამიანი, რომელსაც სუფრის მართვის უნარი გააჩნია.  მისი ძირითადი ინსტრუმენტი სადღეგრძელო და ღვინოა, რომელიც ემოციის გაზიარებაში ეხმარება და სუფრას მეტად საინტერესოს ხდის .
ღვინო „თამადაში“ქართული სუფრის თამადის დამახასიათებელი საუკეთესო თვისებებია გაერთიანებული. ეს არის მკვეთრად გამოხატული ხასიათი, რომელიც უნიკალურია და ადვილად დასამახსოვრებელი.

ბრენდი თამადა შეიქმნა 2001 წელს. მას შემდეგ მოპოვებული აქვს მრავალი ოქროს მედალი საერთაშორისო ღვინის კონკურსებზე. თამადა ჩვენს მომხმარებელს  ადგილწარმოშობის დასახელებისა და ჯიშური ღვინოების ასორტიმენტს სთავაზობს.
დღეს ღვინო „თამადა“ - ფლობს  7 ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინოს. (წინანდალი, მუკუზანი, ნაფარეული, ხვანჭკარა, ქინძმარაული, ახაშენი, ტვიში).

  • წინანდალი

    ღვინის ტიპი: მშრალი, თეთრი
    რეგიონი: კახეთი, ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო
    ყურძნის ჯიში:რქაწითელი 85%, მწვანე 15%
    მოსავლის წელი: 2013

     

  • მწვანე

    ღვინის ტიპი: მშრალი, თეთრი
    რეგიონი: კახეთი
    ყურძნის ჯიში: მწვანე 100%
    მოსავლის წელი: 2013

     

  • ტვიში

    ღვინის ტიპი:ნახევრადტკბილი, თეთრი
    რეგიონი: ლეჩხუმი, ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო
    ყურძნის ჯიში:ცოლიკოური 100%
    მოსავლის წელი: 2014

     

  • ფიროსმანი თეთრი

    ღვინის ტიპი:ნახევრადტკბილი, თეთრი
    რეგიონი: კახეთი
    ყურძნის ჯიში: მწვანე 70%, რქაწითელი 30%

     

  • მუკუზანი

    ღვინის ტიპი: მშრალი წითელი
    რეგიონი: კახეთი - ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო
    ყურძნის ჯიში:საფერავი 100%
    მოსავლის წელი: 2013

     

  • ნაფარეული

    ღვინის ტიპი: მშრალი წითელი
    რეგიონი: კახეთი - ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო
    ყურძნის ჯიში:საფერავი 100%
    მოსავლის წელი: 2013

     

  • საფერავი

    ღვინის ტიპი: მშრალი წითელი
    რეგიონი: კახეთი
    ყურძნის ჯიში:საფერავი 100%
    მოსავლის წელი: 2013

     

  • ხვანჭკარა

    ღვინის ტიპი:ნახევრადტკბილი, წითელი
    რეგიონი: რაჭა, ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო
    ყურძნის ჯიში:ალექსანდროული 60% მუჯურეთული 40%

     

  • ახაშენი

    ღვინის ტიპი:ნახევრადტკბილი, წითელი
    რეგიონი: კახეთი, ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო
    ყურძნის ჯიში:საფერავი 100%
    მოსავლის წელი: 2013

     

  • ქინძმარაული

    ღვინის ტიპი:ნახევრადტკბილი, წითელი
    რეგიონი: კახეთი, ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო
    ყურძნის ჯიში:საფერავი 100 %
    მოსავლის წელი: 2013

     

  • ფიროსმანი წითელი

    ღვინის ტიპი:ნახევრადტკბილი, წითელი
    რეგიონი: კახეთი
    ყურძნის ჯიში:საფერავი 100%